Werken bij de Smaeck van Brielle

 

Bij de Smaeck van Brielle zijn we op zoek naar mensen met affiniteit voor ons vak. Per 1 Juni is er een vacature beschikbaar voor de functie Restaurant Manager.


Restaurant Manager

Fulltime 

Samen met je collega's zorg je er voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Van aankomst tot vertrek staan de gasten bij De Smaeck van Brielle centraal. Wij bieden een functie voor Restaurant Manager aan, met ruimte voor eigen inbreng, diversiteit aan werkzaamheden en een leuke werksfeer. 

Wat vragen we van jou?

- Organisatorisch sta je goed in je schoenen. 

- Je bent gemotiveerd, en ook in staat anderen te motiveren.

- Je kunt goed inschatten wat onze gasten nodig hebben.

- Je kan goed aansturing geven aan een team, zowel op de werkvloer als    

  tijdens planningen en inwerk trajecten.

- Je hebt de nodige kennis van voedsel en dranken.

Wat bieden we?

Je krijgt voldoende begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij bieden een uitdagende baan, met trouwe en dankbare gasten, mooie gerechten om te serveren, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en gezellige en ambitieuze collega's. We vormen eén team en dat vinden wij erg belangrijk.

 

Fulltime Dienstverband

We werken we met een flexibel weekrooster, de Smaeck van Brielle is 7 dagen per week geopend en je bent dus niet altijd de zelfde dagen vrij. Dit houdt in dat je in grote lijnen zelf bepaald wanneer je werkt. Met een vierdaagse werkweek is er dus ook voldoende vrije tijd, ook in het weekend en vakanties

Het salaris is in overleg, even als de overige arbeidsvoorwaarden. 

Verder kun je rekenen op een prima fooi en maandelijkse uitbetaling van eventuele overuren.

 

 

Is je interesse gewekt in eén van onze vacature's? Bel of mail ons dan op het nummer 0181-417076 of welkom@desmaeckvanbrielle.nl