Werken bij de Smaeck van Brielle

 

Bij de Smaeck van Brielle zijn we op zoek naar mensen met affiniteit voor ons vak. Per direct is er een vacature open voor Allround Medewerker Bediening.


Allround Medewerker Bediening

Fulltime / Parttime

Samen met je collega's zorg je er voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Van aankomst tot vertrek staan de gasten bij De Smaeck van Brielle centraal. Wij bieden een functie voor Gastheer / Gastvrouw aan, met ruimte voor eigen inbreng, diversiteit aan werkzaamheden en een leuke werksfeer. 

Wat vragen we van jou?

Je bent gemotiveerd, kunt goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en hebt ook de volgende bekwaamheden:

- het gastvrij ontvangen en bedienen van onze gasten.

- kan goed werken in een jong team.

- bent in staat een team aan te sturen bij afwezigheid leidinggevende.

- bent in het bezit van sociale hygiene of bereid deze te halen.
- hebt de nodige kennis van voedsel en dranken.
- onderhoud contact met leveranciers dmv bestellingen.

Wat bieden we?

Je krijgt voldoende begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij bieden een uitdagende baan, met trouwe en dankbare gasten, mooie gerechten om te serveren, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en gezellige en ambitieuze collega's. We vormen eén team en dat vinden wij erg belangrijk.

Fulltime Dienstverband

We werken met een flexibel weekrooster, de Smaeck van Brielle is 7 dagen per week geopend en je bent dus niet altijd de zelfde dagen vrij. Dit houdt in dat je in grote lijnen zelf bepaald wanneer je werkt. Met een vierdaagse werkweek is er dus ook voldoende vrije tijd, ook in het weekend en vakanties

Het salaris is in overleg, even als de overige arbeidsvoorwaarden. 

 

Is je interesse gewekt in eén van onze vacature's? Bel of mail ons dan op het nummer 0181-417076 of welkom@desmaeckvanbrielle.nl