Werken bij de Smaeck van Brielle

 

Bij de Smaeck van Brielle zijn we op zoek naar mensen met affiniteit voor ons vak. Per 01-08-2024 is er een mooie vacature beschikbaar.


Sous Chef

 

De Smaeck van Brielle is een sfeervol restaurant midden in het historisch centrum van Brielle. Al sinds 2006 zijn wij gevestigd op eén van de mooiste plekken van deze bruisende stad. Met een terras voor ons restaurant verwelkomen wij in het seizoen veel toeristen, buiten het seizoen bedienen we de zakelijke markt. Door de jaren heen hebben we een grote groep vaste gasten opgebouwd, voor hen zijn we altijd bereid een stapje extra te zetten.

 

Met een team wat bestaat uit fulltimers, parttimers en oproepkrachten verzorgen wij onze gasten zeven dagen per week, tijdens de lunch en diner.

Met ons gemotiveerde team zijn we bezig de Smaeck van Brielle steeds een stapje beter te maken.

 

We werken met een flexibel weekrooster, de Smaeck van Brielle is 7 dagen per week geopend en je bent dus niet altijd de zelfde dagen vrij. Dit houdt in dat je in grote lijnen zelf bepaald wanneer je werkt. Met een vierdaagse werkweek is er dus ook voldoende vrije tijd, ook in het weekend en vakanties

Het salaris is in overleg, even als de overige arbeidsvoorwaarden. 

Verder kun je rekenen op een prima fooi en maandelijkse uitbetaling van eventuele overuren.

 

Voor uitgebreide info omtrent de functie, zie vacature Indeed.

 

 

Is je interesse gewekt in onze vacature? Bel of mail ons dan op het nummer 0181-417076 of welkom@desmaeckvanbrielle.nl